Velkommen til klubbtur på Bjørkelangen

Velkommen til klubbtur på Bjørkelangen

Ønsker alle velkommen til årets siste klubbtur på Bjørkelangen helgen 24 og 25. september

Denne gangen kjører vi klubbløp på lørdagen der vi kårer klubbsamarbeidsmester og klubbmester i klassene: 85 rekrutt 11-12 år, 85ccm 13-15, Mosjonist og Aktive. For de som kjører 50 og 65 vil det bli heat-trening. Det vil bli premie til alle

På kvelden lørdag bestiller vi pizza til alle og derfor blir prisen 400 pr deltager og 100 i tillegg pr døgn for de som skal ha strøm. Prisen er satt litt høyere en tidligere da vi skal ha ambulanse på plass lørdagen.

Vi må ha bindene påmelding da vi må vite antall premier som skal kjøpes inn, derfor er siste påmeldingsfrist fredag 16.september(mer info om påmelding kommer senere)

Informasjon om innsjekk, tidsskjema kommer snart

Håper alle har muligheten til å bli med.